Austin is mine <3
Greetings! Welcome to my blog =)
Hope you'll love this blog! Oh, and yeah, I'm in love with this boy up here :D

Add me: Muka Buku



Skin by Ayien
Cute favicon by Babydoll
Lovely cursor by Ziera
Header by Alin
Background by Amalina
Blog owner : Aishah Adlina (Mrs Malik) :D

Segmen: Jom BW Sambil Follow Sampai Lebam
Tuesday, November 27, 2012 | 8:35 AM | 0 comments
Assalamualaikum,

First sekali, aku nak cakap nama segmen dia ohsem ahahaha xD But anyway, aku nak try join segmen ni. First segmen yang aku join ni.. Jyeah!

Okok, tu atas tu banner dia. Ni hah, dia punyer syarat:





  •  Buat satu entry tentang Segmen "Jom BW sambil Follow sampai Lebam" - *namapun segmen
  • Tempek banner tu -*adat segmen gitu
  •  Letak link entri lu olls kat bawak kotak komeng ni -*link entri taw bukan link blog 
  • Mohon follow blog sponsor . -*link ada kat page hadiah tu


  • Ok, aku dah buat dah apa yg dia suruh, like, follow semua tu. Well, harap menang :DD Kbai.


    Old things | New things